2010. gada 21. oktobris

Map Your Own Way

Manu dienas režīmu pēdējās ~96 stundas pārvalda mācības un viss ap tām, bet es īpaši neiespringstu, līdz eksāmeniem vēl tālu. Bet ir tā vērts mocīties šo nedēļu kaut vai tikai dēļ tā, ka pusotru nedēļu ēdām zviedru galdā. Jā, ēdiens bija dominējošais visur. Neizplūdīšu te sīkumos, jo par visu jau ir parūpējies Mārtiņš. Super pieredze no treniņu un apvidus viedokļa. Mēs meridiānieši jau plānojam no tā kaut ko ietestēt mūsu treniņos. Jā, sākot ar novembri viss, kas saistīts ar treniņprocesu, mainīsies par 180. Redzēs, ko tas nesīs pavasarī. Un super kompānija! Vareni bija! Vienīgi jāpiemin, ka manām kājām tie akmeņi bija par traku, sanāca ne tā, kā gribējās, tāpēc pēdējos treniņus izlaidu un ārstēju pašķaidīto ceļgalu.

Bildes var aplūkot manā draugiem.lv profilā, un vēl pāris simtus manā datorā.

Un ir klāt BJC priekšvakars. Nav nekādu īpašo sajūtu, ceru uz labi pavadītu laiku un arī mērķis ir. + Edīte iepriecināja - mēs dzīvosim blakus RIMI jeb karameļu kruasāniem!

4 komentāri:

  1. Viegli tevi iepriecināt. (giggle)
    Sadosim visiem 6dien! :P

    AtbildētDzēst
  2. Ik pa laikam dzirdu, ka kāds ierodas no Zviedrijas un saprot, ka treniņprocess ir pilnīgi jāmaina. Kas tad tur ir tik radikāli citādāks?

    AtbildētDzēst
  3. Ja mēs (nu labi, teiksim es) trenētos tā, kā tajā orientēšanās ģimnāzijā, tad BJC visas medaļas būtu mūsu!

    AtbildētDzēst