2009. gada 24. maijs

Mazā Balva un vēl.

Šī diena, atšķirībā no dienas pirms šīs dienas, bija lieliska. Gan ozōnā, gan prātā. Saule un labs garastāvoklis virs horizonta parādījās līdz ar pirmajām modinātāja čerkstošajām skaņām.
Distanci arī veicu salīdzinoši daudz labāk, nekā Rīgas čempī. Laiks varēja nebūt tik pieticīgs, bet izpildījumam dodu 8. Mežs arī bija interesants un bija ko pasvīst.

Distances sākumu aizgāju pārliecinoši. No Ajas saņēmu pagaidu kompasu, kas man rādīja PAREIZU virzienu, un pie pareiza virziena grūti pierast. Uz 5KP kaut kas aizgāja pa pieskari. Biju apskatījusies jau piesaistes vietu, bet nē - Uzmaucu augšā perpendikulāri izvēlētajam ceļam. Nesapratu kur esmu, ko daru. Tikai izskrējusi uz ceļa spriedu, kā tik stulbi var aizskriet. Te pazaudēju aptuveni 30sec.











Nomierinājos, un biju jau panākusi dažas sīvākās konkurentes, tāpēc uzņēmu tempu. Un tas kā parasti mani noraka. Uz 8KP biju aptuveni 5 metrus no oranžibaltā luktura, lai atzīmētos, bet aiztesos garām. Atradu citu punktu un atkal sāku stresot. Spriņģoju apkārt, kā pārbiedēta vāvere, kad ieraudzīju cilvēkus atzīmējoties. Manas konurentes punktu jau bija savākušas un aizbliezušas. Sadusmojos, savācu punktu un aizbliezu PAREIZĀ virzienā. Kļūdā tomēr aptuveni 2min. Panācu pārējās, apdzinu un finišēju ar rezultātu:

27:26 uz 3,4 km
kļūdās 2:30 min.
Kopvērtējumā vieta - I








Rezultāti -http://www.okazimuts.lv/lv/arhivs/2009/mazabalva/mb2009_results.htm
Etapi - http://www.okazimuts.lv/lv/arhivs/2009/mazabalva/mb2009_splits.htm
Grafiki - http://mona.lv/odb/2009/gg/mb.htm


________________________

Visa nedēļa bijusi piebāzta ar kontroldarbiem, vēlreiz kontroldarbiem un skolas pasākumiem, tāpēc nav īsti sanācis laiks skriešanai. Man tas nemaz nepatīk, jo jau pēc nedēļas Baltijas Čempionāts - mans šā gada viens no lielākajiem mērķiem. Ceru, ka būšu uz strīpas un nostartēšu par visiem 101!

3 komentāri:

  1. Hehe... priecājos ka vismaz kādam šajās sacensībās ir gājis labi... :]
    uz to 5. punktu es vispār neaizskrēju :D [tā sacīt jāskaka, ka "aizmirsu" par viņu] un aizskrēju gandrīz jau līdz septītajam, kad atcerējos to ka nēesmu viņu paņēmusi!Sanāca tā diezgan dīvaini :D bēēt vismaz viens prieks - nedabūju DQ :)
    Agnese Vārna :D

    AtbildētDzēst
  2. Pareizi darīji, ka skrēji atpakaļ, jo kaut vai nebija labs rezultāts, tomēr dabūju kaut kādus punktus LK!
    Tas tomēr ir no svara.

    AtbildētDzēst
  3. Jap! :)
    Tieši to pašu man teica vēēl vismaz kādi 5 cilvēki :D

    AtbildētDzēst